Quote:
Originally Posted by Hammi
Szerintem Albának igaza van nem hinném hogy sorban állnak akik alig várják hogy eladhassák az orijukat:
Ha sorszám kell akkor meg veszel az árverésen amit akarsz.
Azt meg elfelejtettétek hogy ez nem az orik vételére lett kitalálva hanem hogy lehessen ismerős oriját át venni ami amúgy törlésre kerülne.
A kikötések alapján valószínű hogy nem kezdő kapná meg az orit, a csalásokat ( hogy mondjuk leverik az orid, törlöd és belépsz a saját szövidbe új erővel, egyzerűen anynivl ki lehet küszöbölni, hogy 1000 körig nem lehet ugyanabba a csopiba orit átvenni ahol voltál.
És mondjuk évente lehet 1 orit átvenni. Na most akinek ez megéri, az meg csinálja, egybként is szerintem a különleges elbírálás a legjobb, annyi kérés úgyse fog érkezni, ha meg ez a gond, akkor mondjuk csak olyan ori lehet akin van még mondjuk 2 smsnyi aktív vipkör, és ezt elveszik átadáskor, így megérné a supportnak is.
És szerintem ezen sokan nem csalnának, csak aki valami szívfacsaró történetet elő tud adni, évente többször is 
|
Gyakorlatilag freemailes csoport nem nagyon van, ahol 1k kör óta nem jártam, és vannak akik több orit, és gyorsabban visznek mint én.
Másrészt sorba ugyan nem állok, de ha valaki 5k vipet adna érte, nekiadnám rögtön a B-s orimat. Van benne elég sok föld, sereg és pénz is rendesen...
Az egyedi elbírálást meg korábban írtam miért nem tartom helyesnek.