Thread: Maximum föld
View Single Post
Old 01-17-2007, 14:21
Arrakis Arrakis is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by porika View Post
Hali!

A cél jó, de rossz az irány.
Valóban fenn áll ez a probléma, 6-8 termelő és alattuk az örzők. Annyi pénzük van, hogy nem lehet velük mit kezdeni. Nem kell a félre duma, hogy menj fel erős szövivel és üsd le. Aki már legalább egy hónapja játszik az is tudja, hogy nem lehet. Ja és nem kell a másik félre duma, hogy rossz a morál és gyújtogatnak. 3000 ház és 3000 könyvtáros országot iszonyúan zavarja....
Megoldás (szerintem):
Vezessük (vissza) a császári seregeket az 5-2 szintre. 5000 top kör után bármikor jöhetnek és földet vigyenek. A támadó erő igazodjon a védő ország területéhez, fajához és személyiségéhez, minimum 30%-os barakkal számolva. Tehát, egy 6000 hekis óriás, tudóst támadjon 1800*56=100800 lovas, 35% haditekivel. Ha kiakarod védeni akkor minimum 12% barakk és 12% torony kell (cc ennyi), ehhez kell ugye tanya is néhány. Akkor csökken a termelése és már nem biztos, hogy ott tartja az orit.
Kicsit bonyolultam írtam, de remélem érthető
Én alapvetően egyetértek a szándékkal. Sztem sincs szükség a sok nagy termelőre. Ha minden csopiban mindenkinek ugyanúgy amortizálódnak le ezek az országai, akkor a játék összképe változik kicsit; egyetértek megint csak, jó irányba.
Az ötlet viszont már kevésbé tecc.
Most jön az a szerencsétlen császár, leüt, mennyi idő, meg pénz visszafedezni?
annak semennyi, aki ott van, a piacot viszont tönkrevágja, mert kiszedi az egységeket. Ez az ötlet tehát nem hogy a célját nem érné el, de kifejezetten káros lenne a csopira nézve, mert a katpiac üres lenne.
Nem hiszem, hogy ettől elkezdenének védelmet felhúzni, másrészt ha azt tennék az tényleg csak lassítana a dolgokon.

Egyébként nem lehetetlen felmenni, bizonyos jobban szervezett csoportokban talán, de sokban nem az. Ha ezekre gondolsz, akkor jól szervezett csapat kell a leszedéshez nyilván..
Sponsored Links