Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 01-17-2007, 07:36
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

A továbbiakban: Bocsi nem nagyon tudok net, de a kövkezőket sztném:
A környéken keresni egy szabót, vagy ruhával foglalkozó embert és mindenkinek egyforma ruhát ( nem kell csúcsminőség, csak tartson ki legalább két-három hasonló alkalmon és nézzen ki úgy mint ahogy egy jómódú nemes tartja a "személyi szolgáit". legalább színében egyezőt és nagyjából szabásában hasonlót csináltatni mindenkinek) a költségekre megalkudni a boltossal-mesterrel és arra keretet kérni a Nagyúréktól, illetve megkérdezni, hogy most saját pénzből, vagy "megbízóiból" fizessük ki.
Másnap elkíséred az őrnőt vásárolni, és együtt mentek be egy szabóhoz, ahol ő választ ruhát nektek, ami másnapra el is készül. A ruha jobbfajta agyagból készült, vajszínű és kék, mindenkinek a mérete szerint egy felöltő, egy ing, és egy nadrág. A ruhapróbára Alysiumnak, Farkasnak, Stancilnak (addigra magához tér, de még elég gyenge) Hyasnak is el kell mennie. A ruhákat a nagyúr fizeti.
A fogadósnál érdeklődöm először, hogy pap vagy varázsló merre van, olyan aki ért a mágikus tárgyakhoz. Ha sikerül találni akkor valakivel elmegyek hozzá és megmondom mit szeretnénk (3 db-ot, Nagyúr, Úrnő, Ifiúr)
A fogadós nem tud segíteni a varázslók ügyében, egy Tharr templomot ajánl ugyan, de úgy döntesz oda jobb, ha nem mész. Aztán addig-addig kérdezősködsz (Hyas, Entar) míg nem kapsz egy címet, ahol talán tudnak neked segíteni, hogy találj egy varázslót. A megadott helyen egy középkorú nővel találkozol, aki teljesen elzárkózik a kérésed elől. A bál estéjéig más lehetséges segítséget nem találsz.

A teljes hátralévő időt, ha én leszek soron akkor őrködéssel, ha nem akkor gyakorlással (valamennyi fegyveremmel), a felszerelésem ellenőrzésével és pihenéssel, meditálással töltöm.
Rendben

A bál előtt megtisztálkodok és felöltözöm. A fegyvereimet Farkas-hoz viszem és segítek neki elhelyezni magán. A kétkezes csatabárdot a hátára (úgy hogy egy mozdulattal én is letéphessem, a két egykezes fegyverem pedig az övébe, mintha hajítófegyverként használná.

Last edited by Chris; 01-17-2007 at 14:10..