Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 01-16-2007, 12:53
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Kimegyek és elmondom a többieknek amit a Nagyúr mondott.
-Eszerint Hyas és Farkas vihetnek fegyvert nyíltan. Vagyis akár Alysium és az én fegyvereimet is. Mondjuk Hyas viszi az íjat, és Farkas a bárdom, meg a kissebb fegyvereim. Így másodpercek alatt teljes fegyverzetben lehet mindenki.
-A mérgek ellen meg talán tudnánk valami ráolvasást csináltatni egy bérvarázsóval vagy pappal. Vagy a Nagyúrékra, hogy ne hasson rájuk, vagy ami talán jobb lenne, valami tárgyra amivel megvizsgálhatnák az ételeket-italokat mielőtt elfogyasztják. Vagy egyszerűen egy kis medált vagy kis díszítűt úgy megbűvölthetnének, hogy más színben látszon ha méreg van a közelben. Mondjuk 2 lépésen belül.
- Rendben, akkor a fegyverek bevitele megoldva. Ezek szerint a párok is kialakultak, ha a Nagyúrék szétvállnának az este folyamán és a vendéglátó fenhatóságát elhagynák, akkor Farkas és Gren kísérhetné a Nagyúrat, Hyas meg én az Úrnőt és a gyereket.
- Már csak normális ruhát kell szereznünk, illetve akinek van egyéb ügy azt kell elintézi. Az épületről úgysem fogunk semmit tudni, odabent vakon fogunk úgyis bolyongani.
- Nem hiszem, hogy hagynának minket bolyongani az épületben, valószínűleg egy kijelölt helyen fogunk várakozni, míg véget nem ér a bál.

Miután Gren elmondja a jó híreket:
- Na ez má sukkal jubban hangzik! (derülök fel) Én viszek elíg fegyvert, a tietíket is, oszt akkor nöm lesz baj. A mírgek ellen meg vönni kell júfajta ellenmírget. Nu meg ha fögyverrel mírgeznek meg, akku júl mög kell vágni a sebet, hadd fulyon a vír, attúl tisztul. Enni, inni mög akkur nem fugunk, ha itten ilyen a vendíglátás (kiköp).

Last edited by Chris; 01-17-2007 at 14:10..