Quote:
Originally Posted by karesz6
Szerintem az élőhullából magasabb csopikban soha nem lesz életképes faj. Szerintem nem is arra lett kitalálva. Amire a hulla szerintem való:
1: Kezdőknek alacsony csopikban mert kevés mindenre kell figyelni és közben a játék alapvető működését, rendszerét kitapasztalják.
|
...ez tuti nem igaz, mert mit tapasztalnak meg? a tekik fontosságát? a tolikét? vagy a varikét? továbbá ha keveset figyelsz egy hulla orira(nekem van), akkor a harci kedved egyből a béka segge alá kerül, és végképp elvágod magad, ezért van az, hogy a legtöbbet egy hulla hadissal(nem mint ha a hulla hadison kívűl lehetne más

) kell támadni, mert máshogy nem tudod szinten tartani a HK-dat...
...egy kis szösszenet ehhez: míg a szövimnek 3 nap alatt egy önálló támadása nem volt, addig nekem 7, az én HK-m: 96 és nő, az övé 99 és stagnál, persze neki vannak kocsmái amiket ki is használ, meg templomai is bőven, ha tőllem lopnak nekem az is csorbítja a HK-m, a tűzgolyók is, de ha még stabilabb is lenne, a HK azzal sem erősödne a hulla komolyan, de be is kell lássam, hogy én nem azért játszom vele, mert olyan bitang erős faj...