View Single Post
Old 01-27-2006, 11:15
Half's Avatar
Half Half is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kisbér
Ehhez nem kell 5-6 ori. Te mondjuk a 4. szinten vagy, regelsz egy orit az 5-re. Felépítesz 199 hekire egy gnómot, mondjuk 80 könyvtárral, némi bankkal, hogy meglegyen a tekercsíráshoz a lé, és otthagyod egészen addig, ameddig újrafordulsz. Ez jó esetben 4000 kört jelent. Az 1,6 millió tekercs. Nah, most ezt számold ki, hogy mennyi pénz.... 2e/db-al számolva 3.2 milliárd.
Pusztán annyi a dolgod, hogy valamelyik cimbiddel regisztrálsz egy gnómot, ellopatod vele a tekercseket, törlöd a termelő gnómodat, lelépsz az 5. szintre (2)-el, visszalopod a haver orijától a tekercset.
És máris 3.2 milliárddal indulsz neki újra a csoportrendszernek, ami jó esetben elég is bőven az egészre!
És nem kell csinálnod érte semmit sem... Kb hetente bemész megnézni, hogy minden okés-e, meg küldöd a VIP-et neki...
És full legális (az egy másik kérdés, hogy etikus-e )
Ezt mindenki meg tudja csinálni. Mégis kevesen csinálják (pl én sem)...

épp ezek azok ennek mi értelme van??? Ha bevezetnék amit én mondok akkor nem kéen csinálnod egy iylen orit, mert amúgy sem fogják az emberek agyon halmozni a pénzt mert eccerűen enm tudják.

Viszont 3.2milliárd az 1/Ara édes kevés ezt tapasztaltam, de már 2/Bben sem biztos, hogy elég. Szal megha találkozik két szövi akik utálják egymást ennyi pénzzel.

Szal szerintem ez egy technikát nem emgkivánó unalmas hosszú teki írásba viszi át a játékot egy időre, 199 hekin nem is kell szinte benézned.

Lotr, a te válaszodra azt még hozzá kell tennem, hogy azért nem végtelenül kicsinyiteném le a tartalékot.
És fosztással lopkodással kicsi eséllyel szerzel annyi pénzt mint egy 4000 körös termeléssel
(amit igenis vannak akik megcsinálnak,d e hallottam cifrábbat is)