View Single Post
Old 01-14-2007, 16:09
Qlin Qlin is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Senkivel egyetertek, hogy vmit kell csinalni a felfedezessel, hogy a torpeknek kicsit konyebb legyen a felfedezese, feljutasa!
Torpevel jatszom A ban, a felfedezes modositasa utan leptem fel, 1300 hektarrol fedeztem , 3000 ig! a felfedezi % om felugrott 50 % ra, miutan utottem 3900 hektarat 21 % a felfedezesi aranyom! Most el kell hogy mondjam, azon gondolkodom, hogy azt az 5-6 % banyat ami van elbontom, mert ecceruen nem termelek, viszont gyengiteni meg nagyon gyengit! Ahol most vagyok, az elfek felfedezesi hatara, itt elfet beutni nagyon nehez, a hadisok egyertelmuen a torpet verik be, mert azt belehet, nem ugy mint egy beton elfet!!! Sajnos arra kenyszerulok, hogy banyaert a torpeket kell utnom, amit nagyon nagyon utalok!

Ha jol emlekszem, Monro felvetett egy javaslatot ami nagyon tetszett:
Annyit tennek a dologhoz: A top klan vegett, hoztak be az uj szabalyt, amit azzal is indokoltak, hogy keveset utottek, sokat fedeztek!
Mivel a jatek harcorientalt ezert egy otlet:
Ha mondjuk egy torpe ut 1000 hektarat, akkor annak az 1/3 at fedezhesse fel 255 katonaert banyanak!
Viszont ha bontani akarja akkor ki keljen neki fizetni a + katonakat!
Viszont a csalasok elkerulese vegett mondjuk aki torpet ut, annak is a felfedezesi aranya -255 katonaert kelljen elbontani a banyakat! Vagyis a termelo torpek kicsit vedve lennenek a hadisoktol, mert ugye draga lenne elbontani a banyakat!
Az A ban, egy torpe sajnos nem termeli meg a felfedezesehez szukseges katonakat, vagyis a klanjanak sulyos milliardokat kell , hogy beleoljon, amit sokara halal meg! Viszont ha egy kobor hadisnak megtetszik a "konnyu zsakmany" akkor, a beleolt penz egyresze megy a levesbe, mert ugye beuti es visszi a banyakat is!

Apu