View Single Post
Old 01-14-2007, 14:03
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Erre az volt az ellenérv, hogy lebeszélt ütésekkel nulláznák sokan a fedezett területeiket....
Xepi, ez hülyeség. Ha 6000 hekim van, 3k-t feldeztem akkor a javaslamtomnál ha ki akarod nullázni a fedezési %omat akkor levered rólam a 3k hekit, és fedezhetek fel újra 3k-ról, ha ott akarok lenni ahol voltam. Látod amit szeretnék az erre pont nem lenne jó.

Quote:
Szerintem ha leütéskor a fedezett arány maradna amennyi volt, akkor talán nem lenne olyan vészes az egész.
Hosszú távon ha szinten tartom magamat, akkor megint nő az arány, ez nem megoldaná a problémát, enyhítené, mégjoban elnyújtva azt, hogy mikor lehetetlenedek el. Halottnak a csók.

Quote:
A legtisztább az lenne, ha minden szerzett hektár jegyezve lenne, így egy beütés semmit nem változtatna az arányon. (tehát pl ha 5000 hekin vagy, eddig 4k hekit ütöttél és 2k hekit fedeztél, a többit leütötték rólad, akkor az arány 66% lenne)
Megint halottnak a csók, hosszú távon ha 6000 hekin akarok maradni pl, és vernek le akkor nő az arányom, a földem nem. Ugyanaz pepitába. Sőt, ez rontja az amúgy se jó helyzetet még...

Quote:
A fedezéses topicba írtam még, hogy akár be lehetne vezetni azt is, hogy ha valakinek az összterületéből X%-ot bányák foglalnak el, akkor fedezhessen úgy, mintha a fedezési aránya 0% lenne.
Nem rossz, de sántít. Hol akarod meghúzni a %ot? ha túl magasan, akkor kakát nem ér, és méginkább ingyenföld a törpe ha fedezni is akar, ha túl alacsonyan, akkor meg a sírás lesz, hogy a termelők így meg úgy.

Még mindig az én javaslatomat látom a legéletképesebbnek, de köszi, hogy legalább gondolkodtok rajta páran.