Quote:
Originally Posted by Synkel
Szal akkor a sokszámos fordulás nehezítése elvezet oda, hogy kizárólag az fordulhat, aki kellőképpen benyalja magát a topos termelőkhöz. És szerinted ez rendben is van így...
A termelők valószínű télleg nem fognak fellépni, mert nem hagyják veszni a földjüket, hanem leutalják a pénzt, és más majd elviszi. De ez most is így megy sajna.
A javaslat szerint aki elég ügyes és kitartó felmehet magasra termelni, de legalább a sokszámosok fölös területe kikerül a csoportokból, amit nagyon nem tartok hátránynak, főleg 5-dik szinten.
Ha meg a jksz nagyon eldurvul a sokszámosok ellehetetlenítésére, talán valami végre történni fog a jelenleg is közismert, de sajnálatos módon elfogadott csalások kiküszöbölésére.
|
Nem, nincs rendben, de a szabálymódosításod nékül is mindenki látja mi van, csak legfeljeb nagyokat sunyítanak itt a fórumon róla, de ha ezt bevezetjük akkor benyalni se tudnak a sokkékszámosok, sőt tűzzel vassal irtva lesznek a top közeléből, mert a fenének akarnak ezek a srácok veszteni az összekotort hektárokból. Kis JKSZ vs. mégtöbb 'rosszabb' JKSZ a választási lehetőség. Két rossz közül a kisebb rossz, ha hagyod az egészet a levesbe, és valahogy másként próbáljuk megoldani. Nem mondom, hogy könnyű találni megoldást, de ezt végiggondolva csúnyábbat látok, mint ami van. Mert így legalább megkapják a szimpátiát a sok kékszámmal, és fel tudnak menni arra két hétre, ami kell. Legalábbis Tuvalut nem láttam itt panaszkodni például ami talán azt is jelentheti, hogy megoldódik a gondja V-ben... a többit nem kell firtatni lehet sejteni. Vagy küzd és marha lassan jut fel, vagy segítenek neki kicsit. Ha segítik, akko rnem viszi ki a földjét, ha nem akkor kiviszi. Egyértelmű, jelenleg a probléma megoldja magát, ha nem is szépen, de megteszi, míg ha ebbe belenyúlunk akkor sajnos több akadályt gördítünk az egészbe és több tisztességetlen játékot, mint amennyit megoldanánk. De ez az én véleményem, gondoltam megosztom veletek, legfeljebb leszavaztok, nem kell rögtön letámadni.