Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
hatarozottan ellenzem az alapbol megadando lakibonuszt, mint a torpenel. az 5. csopiban igenis jok a hullak. nem kell etetni oket, nem kell tekit gyujtogetni, azonnal erejuk teljeben vannak. en tudom, hogy a hadis, gnomok, oriasok, stb. joval erosebbek, de van ott ori a csopiban amibol mindig lehet valogatni celpontot. nem mindenki kielezett eros hadis.
viszont a toli es vari rezisztet modositanam a +5%-rol +10%-os emelkedessel. tehat ez lenne a vegeredmeny:
az eredmeny nelkuliseg nem azt jelenti, hogy bukta van tolikbol pl, hanem csak annyit hogy ZERO a lopas eredmenye, illetve a rentegetes 0 epuletet rombol, a tuzgolyo 0 katonat ol meg. tehat legyen valoban ellenallo a hulla a tolizas es varizas ellen, ha mar 1szer vedtelen barmilyen ori ellen, akar a hadisok ellen is. az esetek nagyreszeben ugyis "poenkodas" aldozata, sokszor ok nelkul rengetik es gyujtjak - es persze szinte teljesen taccsra is vagjak ezzel.
|
Ez így már jobban tetszik, de én azt mondom, hogy nem csak a kezdők nem tudnának feljebb jutni, profik meg még mindig nem választanák a fajt.
Átállni élőholtról és átállni élőholtra szinte lehetetlen (legalábbis annyira költsées hogy nem éri meg semmiképp) éppen ezért még csak a felsőbb ( vagy inkább alsóbb) szinteken se vinének a jobbak éh-t ennyi miatt.
Szerintem, persze ez magánvélemény, én pl biztos hogy ennyiért nem vinnék hullát.
4ben már szétszednek simán.