View Single Post
Old 01-12-2007, 07:26
Gazsy's Avatar
Gazsy Gazsy is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Goldy View Post
Eladásra váró, vevő????

Tudod ha mindenkiben ez az adok-veszek dolog merül fel rögtön...
Nem ezért vetettem fel a témát, hanem azokért akik a játékkal tovább játszani nem tudó ismerőstől vennék át az oriját amibe már X időt beleölt és ha nem is játszik tovább azért szertné jó kézben tudni nem pedig törölni vagy szabadprédának hagyni. /ezért kicsit nonszensznek tartom a kijelölős ötletedet/
Emelett ha megvalósulna viszont feltételeznék egy jóval szigorúbb oriátvevés ellenőrzést, nem frissen regelt országok megjelenését bekötve más országokhoz.... Ha meg nem bekötve játszik vele arra ott a multiszürő.
Nem értem az alapproblémát! Ez egy játék! Egy játékbeli országról van szó! Nem egy kutyáról/macskáról, akiről(!) gondoskodni kell, és nem akarom kidobni az utcára! Ha a barát/haver/ismerős/rokon/egyéb megunja a játékot, akkor miért lehessen másnak továbbvinni az országát??? Érzelmileg ennyire kötődik a haver/stb. az orihoz, hogy ezt nem tudná feldolgozni?? Akkor játszon.
Ha megunta, akkor szabi. Ha lesz kedve folytatja! Ha nem lesz, akkor nem lesz. Csak azért mert eddig elvégeztem 4 évet a suliból...hát meguntam, fejezze be más: odaadom másnak az indexemet, hajrá 10 vizsgám van vissza, azt kapsz diplomát!

Amugy: ha átveszek orit az nekem ugyebár jó! Ha átveszek orit az a többieknek rossz! Szoval igazságtalan lenne nem??? Ha valaki akar és tud akkor épitsen orit. Senki nem gátolja benne. Saját erőből, játék adta lehetőségek közt hajrá.

Amugy semmi kifogásom a javaslat ellen, csak nem látom benne azt a nyomós közérdeket ami miatt szükség lenne rá!
Reply With Quote