Quote:
Originally Posted by Mephisto
Nem értem, hogy miért kell ezen annyira eldurranni.
Mindenki úgy osztja be az életét ahogy akarja. Ha valakinek a bnője fontosabb (nekem az), s este 2kor nincs kedve felkelni a nő mellöl az ágyból, szerintem az megérthető. Meddig tart egy ilyen általad említett háború? 1-2 nap. Egy szövibe 4 játékos, egy klánba 10 fér be. Szerintem bőven meg tudom oldani, hogy ha a bnőmmel akarok lenni, s Te este akarsz nálam keménykedni, hogy röhögve kivédjelek...
Szóval meg tudom érteni azokat is, akik nem ülnek a nap 24 órájában 4-5 böngészőn keresztül bámulva a hódot, hanem napjában 1-2szer néznek be. S ha Te ezeket le tudod verni, akkor "zseni" vagy...
S nem értem, hogy miért kell mindenkit szétverni...meg ezzel fenyegetőzni minden fórumon...
|
gratulálok... megint idevágódsz és lehurrogsz.... ha figyelmesen olvasod el amit írok rájössz, hogy azon akadok ki hogy más fikáz nekem be sértődötten hogy miért és hogy osztom be az időmet pedig marhára nem érdekel ki mellől kellene felkelnie hozzá. Én is ember vagyok én nekem is van fontossági sorrendem (és ezekszerint meglepő módon számotokra) és a NŐM van előbb a hódnál. És általában egy háború nem ezzel kezdődik, hanem a vereségét próbálja ezzel a keménykedős szöveggel lerendezni.. látom mindenkinek (tisztelet a kivételnek) ez a vesszőparipája, hogy őneki rendes élete van... ezzel arra gondol hogy nekem nincs?

egyetemista vagyok, előadásra járok és ha megtehetem benézek az országomra, van barátnőm
és egyáltalán nem érdekel, hogy más miért nem hódítózik éjjel 2kor, én sokszor éjszakázok tanulás miatt, nehogymár azért mert valaki a nője mellől nem kel fel hódítózni, akkor én két tétel között ne küldjek sereget.... értelem szerűen a barátnőm mellől nem fogok szöviháborúzni... ezért is verték le többek között legutóbb a klánt, mert párunknak fontosabb dolga volt és ezért nem ért rá bent lenni.
Quote:
Originally Posted by Mephisto
S nem értem, hogy miért kell mindenkit szétverni...meg ezzel fenyegetőzni minden fórumon...
|
Na erre meg külön is kitérek:
Egyéni szociális probléma ha fenyegetve érzed magadat. Nem fenyegettem senkit. Hozzád eddig kb most szólok 3.szorra, szóval nem értem a problémád.
(UI: sajnálom ha valaki nem ért egyet a nézetemmel...)