Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 01-11-2007, 11:31
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Odamegyek a Nagyúrék szobájához és bekopogok.
Az úrnő szól ki:
- Ki lenni az?
Miután válaszolsz, kinyitja az ajtót, és megkérdezi, hogy mit szeretnél. Épp befejezi a mondatot, mikor lépteket hallasz a hátad mögül. Nem sokára azt is megpillantod, akitől származnak. Egy magas férfi áll melléd, haja hosszú és világos, a vonásai élesek, szeme zöldeskék.
- Üdvözlöm hölgyem! Az úrhoz jöttem - mondja az úrnőnek.
- Kérem jöjjön vissza később - fordul hozzád a nő, majd bekíséri a szobába az ismeretlent.
Nekem nem tetszik a dolog. Oldalvást odaállok az ajtóhoz őrzési pozícióba és a kezembe veszem a csatabárdom. Ha bármi baj lenne azonnal reagálni tudjak.
Hallhatóan nincs baj. Körülbelül negyedóra múlva jön ki a férfi, és az úrnő. Amikor a nő meglát téged így szól:
- Mától ő is velünk jön - néz a férfi felé - őt is fogadni szolgálatunkban. Keríteni neki is szoba, utána jönni vissza és mondani, amiért az előbb keresni - közli veled az úrnő.
Alaposan végigmérem a fickót (kinézet a külsejét fentebb leírtam, a ruhája egyszerű és kissé kopott, fegyverek nem látsz nála, erönlét nem olyan vállas és magas mint Farkas, a mozgása viszont olyan, mint egy nagymacskának) és megpróbálom kitalálni mihez is ért. (a leírásból mire tippelsz? ) Aztán biccentek felé:
-Gren vagyok a tarini Kőszakállú klán tagja.

- Hyas - biccent feléd, aztán várja, hogy vezesd valamerre.
-Neked is - morgom magam elé bizonytalanul. Nem vagyok benne biztos, hogy most köszönt, bemutatkozott, vagy csak tüsszentett. Maradok a biztos módszernél és intek neki. Rámutatok arra az ajtóra ahol a többiek vannak (ha valamelyik szobában beszélgettünk). Nem megyek előre. Megvárom míg elindúl, és mikor szerintem a többiek már meghallják beszólok nekik:
-Egy percre gyertek ki!
Bemutatom a fickót és elmondom mit mondott az Úrnő.
Farkast megkérem, hogy intézze el a helyét és kérjen még egy szobát a fogadóstól.

Last edited by Chris; 01-11-2007 at 11:35..