View Single Post
Old 01-10-2007, 22:52
Cece Cece is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Emiatt nem kell aggódni, mert mi a legtöbb esetben a telefonszámot se látjuk, ezért is kell nagyon pontosan írni az sms tartalmát, mert később telefonszám alapján nem tudjuk visszakeresni, csak tartalom és szolgáltató alapján. (Néha érkeznek érdekes sms-ek, de az gyanítom nem Hódítósoktól. Nem hiszem, hogy bárki az sms-központtal szeretné tudatni, hogy elment a haverokkal bulizni, és hol tudjuk elérni. )
Bár ez nem tartozik ide, de nem igazán értem...nem látod a telszámot, de az sms-tartalmáról tudsz? Hmm... és h anem teccik a búrád és anyázlak sms-be a VIP üzi sablonszövege helyett? Nah vajon meddig lessz orim a Hódítóban?
Ez az 1gépről az egész család hódítózik dolog nekem nem tiszta. Bár lehet, hogy tiszta lenne, ha tudnám milyen kategóriák alapján zajllik a gyanúpontozás. Ötletem kismilió van ugyan, de ... Nah nem tudom. Sztem azon mindenki bebukik kivétel nélkül (ha valaki évek hónapok óta csinálja és műkszik ugyan szóljon már be) és lehet jó lenne módosítani is 1gépről 1ori/szint (lerövidítettem, ne értcsd szó szerint) és kész. Nix család csomag.
Kevesebb lenne a félreértés + sírás.

Quote:
Originally Posted by Gazsy View Post
Jó! megnyugodtam! HUH!
Belém állt a harciideg! Cece hozzászólása után!
Mert nem olvastad el rendesen amit írtam ehh... ejjnye, ha a szabályzatot is így olvasod, akkor ne csodálkozz, ha repül az orid! Minden mondatot az elsőtől az utólsó betűig!