Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 01-10-2007, 16:05
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Akkor tehát Gren és Alysium egyhelyre terelése után megkezdetnek tekintem az ülést.

- Kíne valami regula, ki, mikor, merre űrködik, me így tiszta zavaros minden.
- Nu meg kíne böszíni a Nagyúúal, hugy mire számítsunk, möddig maradunk, mög ilyesmik.
- Mög elmundanám mit hallutam errűl a helyrű.

Farkas-nak:
-Javasolnám őrségben a 4 óránkénti váltást ha egyhelyütt van a Nagyúr és a családja. Ha külön akkor 6 óránként.

Farkasnak:
- jó ötlet beosztást csinálni, mert tényleg össze-vissza őrködünk.
Grenhez:
- 4-6 óra az megfelelő szerintem is. A karnevál idején szerintem a nagyúrék biztos elakarnak menni, és ahogy a fogaóstól hallottam, hogy a nemesek bált rendeznek nem kizárt, hogy esetleg hivatalosak valahová. Valaki is közlünk tisztában van az etikettel, esetleg?

Alysium:
- Szörintem nöm hivatalusak sehuva. Nem ide akartunk gyúnni, hanem Ifinbe. Csak a nyavalyás vajákus a torunyba ide röpített minket. Szörintem hamarusan megyünk tuvább Ifinbe, hajúval vagy karaványal.
- Na akkur elmondum mit tudtam mög: (lapozzatok vissza, ha akkor nem olvastátok volna, azt mondom el, amit Entartól megtudtam a városról)
A mese után:
- Jú van, must má tudjuk möddig kell űrködni, de elíg kevesen vagyunk, a két vajákusra, má ha a nű tényleg vajákus, akkor rájuk nem löhet számítani űrködésben...(törpengő arckifejezéssel hallgat el)

Kissé fanyalogva mondom Alysium-nak:
-Ha a népem közt lennénk azt mondanám igen, de itt aztán nem mernék úgy viselkedni. Próbálok majd hozzátok igazodni, meg a Nagyúr elvárásainak megfelelni, de nem kezeskedem azért, hogy "kifogástalanul" tudok viselkedni.

Grenhez:
- Nö is türűdjél evvel, nökem vút egy régi ismerűsöm, ögy igaz Bajnuk, aztat mundta, lígy önmagad, me ha alakoskodsz - így mundta szó szerint - akkú rá fugsz faragni, de cefetű. Na ezí vagyuk mindig ünmagam (büszkén kihúzzom magam).

Grenhez és Farkashoz is:
- Na akkor egyikünk sincs a helyzet magaslatán, de reméljük valóban nem megyünk sehová. Azonban az évforduló akkor is alkalmad arra, hogy egy merényletet hajtsanak végre, ráadásul jobban eltűnhetnek, stb. szóval arra az időr 2-en őrködhetnek, és egy pihenhet szerintem.

Farkas-nak:
-Nem mindig ojan jó ha magad adod. Van, hogy egy kissé behúzott nyak az életed menti meg. De hát -megvonom a vállam - más nép, más módszer.

-A két fős őrködés jó ötlet - fordulok kissé Alysium felé - akkor viszont úgy kezdjük azt, hogy kettő kezd az egyikük 3 óra múltán megy pihenni, hogy leváltsa a harmadik aztán újabb három óra és csere az elejétől örködőt. így mindegyikünk 6 óra őrség 3 alvás. De lehet akár 4-4 óra is. Morel és Deneira meg felváltva éber-pihen 12-12 órát. így mindig leszünk hárman talpon.

- Nu akko kíne böszélni a nagyúúúal, hugy mejünk hamarusan vugy maradunk soká. (a tekintetem Grennen pihen meg)

Megvonom a vállam:
-Tőlem!?

Last edited by Chris; 01-11-2007 at 11:10..