View Single Post
Old 02-14-2006, 07:50
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Angry

Quote:
Originally Posted by Lepidus
mert te függő vagy..én szüneteimet barátnőmeml töltöm
áááááááááááá... ezt annyian mondták, és egytől egyik mindnek úgy beverném az arcát (csak ez az a játék ahol nem a játékost kell bántani, hanem annál inkább az országát...)... emellett a barátnőmre is bőven jut időm, bár lehet hogy csak én használok pl 10-16 böngészőablakot egysszerre, beszélek vagy 8 emberrel programot meg különböző időkre emellett kaját csinálok, KVzok cigizek egyszerre és még emellett barátnőmre is jut időm... szóval csak én pörgök és csinálok sokmindent egyszerre?
szóval ez az "én meg a nőmmel töltöm az időm" szöveg annyire fel tud idegelni... ez olyan kicsinyes kibúvó az alól hogy nem akar több időd rászánni a játékra... Legalább vallana be, hogy attól fél, hogy függő lesz vagy hogy nem akar rá több időt áldozni, vagy nem tud. És nem ezzel a gagyi indokkal játtsza el a sértettet mert nem hajlandó hajnali kettőkor megnézni hogy tényleg szétzúzom az országát....
Mellesleg ha a barátnőm miatt esetleg nem tudok játtszani akkor szabizok ott ahol a helyzet megengedi avagy megköveteli.... Csak persze erről csak az tud akivel játtszom, vagy az akivel megbeszéltem hogy hol és mikor folytatjuk azt a kis magánpárbajt....

Last edited by Senki; 02-14-2006 at 07:53..
Reply With Quote