Thread: Maximum föld
View Single Post
Old 01-09-2007, 14:20
karesz6 karesz6 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Hüpike View Post
no szerintem meg lehet csinálni. én a V-t ismerem, ezért ott leírom szerintem mi kell.
3 társ akikkel nagyon együt vagytok, kb. 3-4 mrd tartalék minden orinak 199en írogatással. innen 600-ra felütni kb. két-három nap lazán. televenni kell mindig kb. 500-800 misi piactol függően. onnan is vannak most 1000 hekiig orik, azokat lehet ütögetni. 1000ről fedezni 60% házzal vagy a maradék 3 mrdbol katikat venni és abbol fedezni (bár ez csak legvégső esetben, mert nincs az ötös szinteken ennyi egység ált.)

ha ügyes a top és felveszi előletek a nyersit, akkor horror áron tudtok építkezni, ezért lehet az egyik oritok mondjuk törpe, aki 1000-1200 között célzottan fedez. innen tovább márcsak pénz és piacolás kérdése az egész

szóval szerintem korántsem lehetetlen a dolog, csak sok odafigyelés meg jópár hónap írogatás kell hozzá.
Ide még lenne 1-2 ötletem. Mondjuk 4 gnóm bevipelve irja a tekit hónapokon át és mikor már rettenet sok pénzt összeirtak akkor zéro start ugyanoda (a pénzt persze megtartani). A zéróstart után 4 ork tábornok indulna felfelé (mondjuk ebben van rizikó is de mopndjuk lehet 3 ork és egy óriás varis is ) ésazokat aztán tényleg nem sok mindenki állítja meg.. Csak ha 4 ork van akkor nagyon hiányzik a varis.