Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 01-09-2007, 14:15
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Ha végzünk a szétválogatással akkor megpróbálom egyből helyrepofozni amit csak lehet a bútorok közül. Értesz a barkácsoláshoz? Honnan veszel anyagot és szerszámot?
Közbe kérdezgetem a fogadóst:
-Mesélne a városról? Még nem jártam errefelé és zavar, hogy szinte semmit nem tudok az itteni viszonyokról.

- Aztán mire kíváncsi pontosan? - kérdezi kissé kedvetlenül a fogadós, látszik rajta, hogy félig máshol járnak a gondolatai.
A fogadós fintorát látva mégsem teljesen azt kérdezem amit akartam:
- Hát például, hogy kik azok akikbe nem érdemes belekötnünk. Mely isteneket ne szidjuk az egészségünk érdekében, meg hasonlók.

- A nemesekbe, és az alvilági alakokba nem érdemes belekötni. Egyik istent sem egészséges szidni, mert a végén még kibabrálnak az emberrel az égiek, az meg sose jó.
Annyit mindenképpen kihúzok a fogadósból, hogy mely isteneket tisztelik legfőképpen a városban. Aztán kérek tőle egy kupa bort meg egy kancsó friss vizet a pakolás után.
Tharr-t és Sorgont említi meg. Megkapod, amit kérsz. A fogadós megköszöni a segítségedet.

A javítások alatt azt értem, hogy pl kiesett (kitépett) széklábat visszaütök a helyére, asztalnál dettó) szerszámként a harcikalapács tompavége.
Valamennyire sikerül helyrekalapálni, de azért nem olyan mintha új lenne.

az első esti őrséget (éjközép előtt egy órával-ig vállalom, aztán felkeltem Farkast. Reggelig alszok, pszivel rásegítve, hogy felébredjek, ha baj van
.
Farkas vállalta az örséget éjközépig. Utána Morel örködik, kivéve ha fel nem váltod. Egyébként jóval éjközép után fejezed be a pakolást és barkácsolást.

Last edited by Chris; 01-09-2007 at 15:00..