Thread: Maximum föld
View Single Post
Old 01-09-2007, 13:30
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by laziga View Post
megmondom én a titkot jksz-nélkül senki nem megy fel 5-be 4k hekire se gyorsba se normálba. Slusz pasz. Sőt mondok jobbat aki régota játszik és probálgatja a hód rendzerét pontosan tudja hogy lehet több orit vinni büntetlenül. Mikor ugyan olyan orikat dobnak 5be félévente azt biztos ugyan az az ember probálgatja hogy hogy mit lehet büntetlenül megtenni. Az ilyen próbálkozások mint ez a topik eleve halott mert ha Ati bűnnek találta volna évekkel ezelőt az első jkszezőket dobta volna. Tegyük fel ugyan úgy jkszezel mint a fent lévők az elsőket akkor is meleg leütni hisz felszedhted a piacot ha van mondjuk 200heki alat mondjuk vagy 20 törpéje. Ja hogy ez szúrja valaki szemét?
hát van ilyen de ez hallgatolgason még is legalizált mert nem lehet csaláson érni az illetőt. Mint a fociba mindent szabad, lehet amit a bíró nem vesz észre. megoldás? Sokat ülni a hód előt gyakorolni próbálkozni tanulni és legyőzni az ellent. Senki nem ugy jött a világra hogy upsz mindent tudok ők se , sőt lehet hogy nem is tudnak mindent és még vannak felfedezésre váró dolgok. Az ilyen problémákon nem keseregni kell hanem legyőzni és nem modosítgatásokkal hanem a saját levesükbe folytani és kész.

Szívesen leverném őket hidd el, de realista vagyok. Ha nem csalok én is, esélyem sincs... Csalni meg nem nagyon akarok

Egyszer azért lehet nekifutok, csak az rengeteg orit jelent anarchba, mert szerintem csapnivaló multis leszek