View Single Post
Old 01-09-2007, 07:55
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Sztem a KM alapcél mindíg ugyanaz: Valahogy affelé a cél felé terelni a népet amerre a kalandnak (elméletileg) haladnia kellene. Ha az útközbeni lehetőségeket nem használják ki akkor az az övék baj, ha meg ott próbálkoznak be ahol táblák és csonthalmok jelzik "Sárkányfészek, dühös sárkányokkal 1 mérföld" akkor JK nem okolhassa KM-t a gyors újrázásért.

Nekem eccer volt megsértődéses (a parti többi részével egybe szidtuk KM-t). Mókusban. Tűzvarázslók meg ijjesmi erre jön medve. Kapásból tűzlabdát biggyesztettünk a fejére (azt a típust amit te mozgatsz, vagy tartasz egy helyen), az elf nyilaz ezerrel maciba. Erre KM közli, hogy a macinak kicsit füstöl a szőre. Na, lapító elf vari megvizsgálja, KM közli: teljesen hétköznapi medve. Na kitört az anyukázás, hogy ugyanmár mijen tűzálló szemei vannak a medvének, meg tűznyelő meg nyílálló. Nagy nehezen (némi fizikai ráhatással) megértettük vele, hogy nem azbeszt bevonatú acélból van egy medve. Ok felfogta, maci megpusztul. Erre (játékban) egy nappal később, jöttek a tűzálló madarak. (veréb, sólyom, sas stb. )
Reply With Quote