Thread: Maximum föld
View Single Post
Old 01-08-2007, 22:24
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Bea Baba View Post
A megtremlet pénzem én személyszerint siman bedobnám közösbe ha tudom h evel beveszenek majd 1 oan klánba ahol megtanulok én is "profin" jáccani, és hasznos tagja lehetek a klánomnak Persze nem mindenkinek ez a célja, de tényleg erősen hangzik h néhány csaló miatt mindenkit büntetni keljen
szövetségen belül oké a közösködés. Synkelnek az a baja, hogy egy 10 fős klán minden tagja szétválva is sokszor olyan mint egy szövi. Viszik fel egymástól a pénzt a klánba, stb. És játékon belül ezek mégis független országok, és nem szövetségesek, hiába van egy csoport, ahol ez a 10 játékos szövi, ha lent nem az. És akkor most nem gyűrűznek tovább a szálak több szövik között, csak ezt a 10, máshol is összejáttszót veszzük. Ha van egy szövid, átadod neki a pénzt, kilép, leveri az új szövid és ő áll be melléd termelni, míg a kilépett tag fellép és fent leszövizik a fent rá váró országoddal, az egyes mozzanataiban nem csalás, összességében mégse nevezed szépnek. Most, ha ez a 10 klántag így játtszik lent akkor mit mondasz? És ez elég általános dolog, és most nem veszünk olyanokat akiknek minden szinten más a szövijük, és minden szinten segítenek picit azoknak, akik másik szinten szövik velük... Ez a baja Synkelnek és az ilyen fajta 3-4-5k heki összegyűjtése... De ennek nem ez a megoldása.

Last edited by Senki; 01-08-2007 at 22:26..
Sponsored Links