Thread: Maximum föld
View Single Post
Old 01-08-2007, 21:36
Bea Baba's Avatar
Bea Baba Bea Baba is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Nah mivel azt hiszem ez engem is érint lényeg h én Synkel ötleteit és játékát tiszelem de volt ebben ellenmondás is, mivel itt 3-4k hekin lévő orikat emlitettél, de a max hekit levennéd 1200 hekire, szóval pl én nem vagyok benne az általad megjelölt tartományban de mégis legyek büntetve...
Mások dolog h az se teljesen igaz h az itteni orik nem életképesek, van az én környékemen van oan ori mely eggyáltalán nem hadis fajjal játszik,2k heki környákán mozog és szinte teljesen eb van rendezve ahogy az szokás ahoz h életképes legyen,méghozzá elég komlz sereggel rendelkezik, és szerintem aki ien pozocóban ennyi helzet beáldoz a védelemre, esetleg továbbjutáshoz az tart az esetleges támadásoktól,ergo nem mindenki ismerőse a környéken És szerintem az h aki a személyiségekre halzt esélztelen az inkább az uj rendzser erős túlzása mint a termelők hibája.... Másik gondolatom h aki képes a heki kopás ellenére annyi időt rááldozni a játékra és úgy felépiteni az országát h abszolut önellátó legyen gondolva 1 esetleges kényszerszabira, az maradhasson már annyi hekin amennyin van

Bea Baba (#336994) itt megtaláltok