Hogy én írok kiegészítést? Ezt miből gondolod?

)))))))
Én inkább csak kis képes beszámolót adok, bár kép elég kevés készült. Egy kicsit majd bele kell húznunk, mert egy ilyen túrűnak a 4 órába simán bele kéne férnie.
Kép már csak azért sincs sok, mert a tojás túra az kb ugyanezen az útvonalon zajlott, csak visszafele, úgyhogy ott található sok-sok kép.
Szép időnk volt egész nap, se eső, se hó, modnjuk napsütés se nagyon, de azért kellemes volt. Ezen a képen pl leginkább csak az időjárás látszik... Háthashatár-hegy panorána a fővárosra, adótoronnyal.
Kilátó a merészebbeknek. Se korlát, se semmi, középen egy rúd, amibe belekapaszkodhatsz, hátha...
Egy kis illúzióromboló jelenet: hajléktalanszállás az erdő közepén. De legalább volt kis feldíszített fenyőfájuk.
Egy térkép, ami kicsit retusálva van, mert sajna sok helyen nem igazán volt jó a gps vétel... ez a túra hosszán is látszik, valahol még így is lemaradt úgty másfél kilométer, pedig igyekeztem a kimaradt szakaszokat a ténylegesen megtett utakra rajzolni...
Egy gyors statisztika, ahol az idő az stilmmel, ezen még faragni kell majd azért...

A hossz az hivatalosan 19,9km, az átlagsebesség így már majdnem 4,5km/h, de azért azt az 5-öt el kéne érni egyszer.

Bár lehet ahhoz kevesebb hegy kéne...

))))
És végül egy szinttérkép, sajna ezen is látszanak a retusálás kártékony hatásai, nem teljesen pontos.
Összességében egy nagyon jó túra volt, jó szervezéssel, jó ellátással, részletes itinerrel, és még jelvényt is kaptunk a végén, nemcsak kitűzőt.