Thread: Varis ori
View Single Post
Old 01-04-2007, 21:31
Kisbér Kisbér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Red face

Quote:
Originally Posted by Hüpike View Post
100as katmorálrol sereg nélkül ne nagyon álmodj

szerintem is bőven sok a 30k. sosem értettem minek 30% felett templom a varisnak. én 25% templom, 35-40% barakkot szoktam és az tök jó hadivari és azzal ütögetéssel magas a morál. az ellen tolisának készüjét így is le tudom vinni, gömbözés meg minden nem fullvarira sikerül.

van pár trükk a katmorál javítására. pl. piacra kirakod a varikon kvül minden egységedet, ezzel ugye kevesebb egységed lesz, és a kocsmák miatt megnő az arány.
2. pár körig nem kapnak a srácok zsoldot, így lemegy a katmorálod nagyon, majd felmegy 90% körülire, ha adsz nekik. de ezt nem nagyon ajánlom csak végszükségben.

remélem tudtam segíteni
Ez utóbbit javaslom én Neked... Főként azért, mert én nem kockáztatnám meg, hogy nincs az oridban pl vari
Költsd el a pénzed, adó 0-ra. Ha már olyan 70% alatt van a kat. morálod, akkor adó normálisra, és pénz az oriba, hogy legyen a kattancsoknak zsold. Aztán lemegy szépen a kat. morálod olyan 55% környékére, majd onnan elindul felfele, és meg sem áll 100%-ig
Arra viszont figyelj, hogy ez a művelet kb 3 napig tart. Tehát az alatt jóval gyengébb vagy... Viszont utána brutális leszel (legalábbis egy darabig).
Ha a 500 kattancs (figyelj, mert bele kell számolnod a varit, tolit is!!!) / kocsma arányt tartod, akkor olyan 90% felett kell maradnia a morálnak (nekem 95%-ra áll be orkként ha nem csinálok semmit).
Viszont egy varis - gondolom óriás - ne tartson már annyi kocsmát..

Ezt a műveletet a berkekben "morál-lengetésnek" hívják...