View Single Post
Old 01-04-2007, 21:03
FJORD FJORD is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

[quote=Cece;62856]Nem tudom miért vádaskodtok, filozófálgattok + beszéltek hülyeségeket.
A licitálás titokban zajlik és a titkolózás mindig és mindenkor ok a kételkedésre és a gyanakvásra. Ez nem csak itt, hanem mindenhol így van.
Fjord, fogalmam sincs miért érvelsz ennyire bölcsen. Talán Ati pénzügyi tanácsadója vagy , hogy mindent tudsz? Vagy talán Te felügyeled az árverést; úgyszólvánt Te látod azt, amit más nem lát?
Nagyon úgy beszélsz, mint aki mindent tud.

Annak ellenére, hogy nincs 1000 hozzászolásom van némi tapasztalatom, mert kb 8 éve játszom kisebb nagyobb kihagyásokkal.
Nem ismerem Atit sőt senkit se ismerek a hóditoból, viszont emlékszenm még azokra az időkre, amikor nem nagyon volt pénz semmire, sőt pár éve még pénzt lehetett felajánlani uj serverre, hogy működjön a játék valahogy jobban.
Akkor nem tudtam megtenni, hogysegítsek, mert nem volt miből, most nem sajnáltam a vip körökret, ugyanis részben ebből a pénzből tudsz játszani te is és én is.
Ezért nem értem, hogy miért van felhaborodva Kérdés, te is írtál egy csomó mindent ami a liciteken zajlik. a többit már fent leírtam.

Last edited by FJORD; 01-05-2007 at 10:57..
Reply With Quote