Quote:
Originally Posted by Senki
megérdemeltem-e? hmm.... jó kérdés... annyi barakknyi sereget nehezen védesz ki, amekkora hekin vagy... de sebaj. én nem azt sérelmezem, hogy 23 hekit elvitt (annyi volt, amúgy) ehez ennek semmi köze. nem tudtok elszakadni a föld méretétől? ha 400 hekit visz akkor meg fú, ez de gonosz?? Arról van szó, hogy ezt eljáttsza, aztán amikor szólok neki, hogy ebből még lesz revans ott, ahol nem vagyok tehetetlen helyzetben jönnek a komolyabb játékosoktól az üzenetek hogy mitt képzelek magamról, hogy bosszút akarok állni...
|
Továbbra sem értem, hogy ezt miért kell neki bejelenteni...? Ez szerintem tipikus kezdői/zérő diplomáciai hozzáállás
Ha 23 hekit vitt, akkor durván 600 hekin vagy Te, ő meg 1200-on. ha van zséd, akár egy elffel is megteheted azt, hogy szépen felfedezel 1100 hekire, majd szarrágyilkolod varival, meg tolival...
Majd miután ezt megcsináltad, felvilágosítod, hogy ez azért a 23 hekiért volt
600 Hekiről felfedezni 1060 hekire összesen 29.471 katonába kerül. Ha elf vagy, akkor csak 20.629 kattancsba. Mondjuk ha abban a csoportban 15k a katona a piacon, akkor ez 300 millába került...
Tehát továbbra sem tétel feljutni oda, és megbosszulni a rajtad ejtett csorbát

Minden csak pénz kérdése, és elszántság...
Tehát nem értem a problémádat
Ő hidd el ugyanúgy megküzdött azért, hogy a top20-al mntje legyen...