Quote:
Originally Posted by dreaman68
Na írok én is ide
Az első orim az olyan 2 éve indult ősszel az azonosítási időszak alatt. Mi másként mint hullaként  hát kb 3 hete volt... utána jött egy óriás- hasonló módon végezte  Még végül rátaláltam egy emberre aki segített nekem -azóta se tudom ki volt az- és elindítottam egy hullát Jóbarátok néven. Vele átnetem a 4. szintre és akkor egy hiba miatt kb 1 évig nem hódoztam. Majd jött egy email egy év múlva h ha nem lépek be törölni fogják. Akkor újra beléptem és elkezdtem játszani. Találtam egy jó szövit, de szintlépés előtt anarchba kerültem  
Sajna ezt az orit már töröltem és leregeltem a mostani 4. szintes orimat Drifting 4ever in Tokyo -épp a Tokio driftet néztem és igen Drag az egy jó film  - Majd amikor léptem regeltem Diem Disumot is. Mind2 jó szöviben van
Na kb ennyi kis élettörténetem 
|
Izé és nekem mi közöm hozzá ?  amúgy télleg jó a film 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|