Quote:
Originally Posted by Ati
A szövidnek nyugodtan küldhetsz karavánt, de bevallom ezt se tenném. Olyan valakivel leszövizni, aki előtte az ellenfelem volt, nem feltétlenül egészséges, sok kárt tud ám okozni egy szövin belüli ellenlábas. Nagyon sokat.
|
Ez csak egy példa volt, ha már mindenképpen hadisarc különben vége a nehéz munkával összetákolt orinak és csak addig engedném be a szövibe amíg, megkapja a pénzét és csak, azért hogy a szabálytalanságokat kikerüljük. (ugye itt egy már eleve szétvert oriról beszélünk, ami esetleg full összeomlana, ha tovább menne a harc) Mellesleg egy ritka de annál érdekesebb történet miszerint egy szövi összes tagja engem kezdett lopni ezen ugye 900 hekin 3k tolival nincs mit csodálkozni de, egyszer meguntam beütöttem az egyik tagot erre szétkapták 350 hekimet pillanatok alatt. Az akkori szövim szét volt szóródva. Mikor láttam, hogy ez így nem mehet tovább írtam nekik, hogy győztek és legyen béke. Válaszoltak is hogy ok de annak is nagyon örülnének, ha beszállnék hozzájuk az egyik tag helyére. Úgy döntöttem próba szerencse. Akkori szövikkel bontottam ők is azzal, akit már 1 hónapja nem láttak bementem hozzájuk, törpi lévén 1 hét alatt visszaépültem és ezzel a szövivel nagyon sokáig együtt voltunk ekkor fejlődött legtöbbet az orim és ekkor, éreztem magam eddig legjobban a hódítóba. És a szövinek a sulikezdés vetett véget. Ez a történet onnan jutott eszembe, hogy azt írtad, hogy mennyi kárt tud csinálni hagy egy ellent, veszünk a szövibe. Tudom, hogy ez egy nagyon elszigetelt eset és nagyon kevés ilyet lehetne találni és egyetértek ezzel a megjegyzéssel, de ezt le kellett írnom, mert ez egy ritka jó emlékem a hódból