View Single Post
Old 01-03-2007, 15:46
BeeLord's Avatar
BeeLord BeeLord is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by petyac View Post
Ok beelord benne vagyok.legalább magyarokkal találkozom. tegnap kifogtam egy kínait. borzalmas volt. mondom megcsinálom a küldetéseket,és egyszer csak hív hogy menjek vele. utána mentem,majd megáll. kérdezem,hogy most mi van,erre ő,őlj. hát én elkezdtem ölni.azt hitttem segíteni kell neki,hogy legyözzön egy ellenfelet,erre megy tovább. ez volt a célja,hogy csak harcoljon. előbb jött,mint én és én gyorsabban fejlődtem. na szal mivel menjek?
Hogy értve mivel menj? Illetve szimplán hetelni nem éri meg. Ha felveszel egy questet, és azt javasolja valaki, hogy menjetek, és csináljátok meg együtt, az adott esetben oké. De csak hentelni felelsleges többen menni. Ugyanakkor inkább a questeket csináld, azzal gyorsabban haladsz, és több cuccot is kapsz.

"Végre úgy érzed: tornádó vagy, hurrikán. Így lettél kispolgárból huligán..." Fröccsöntő

"Minden rendetlenség, még meg nem értett rend, a részleges rossz, általános jót jelent, s bármit mondjon is a gőgös értelem, minden jó ahogy van, ez alaptételem." A.Pope
Reply With Quote