View Single Post
Old 01-03-2007, 15:00
Leonidas Leonidas is offline
Banned

Activity: 0%
Longevity: 95%

Jó akkor tényszerűen Ati!
Régről vagyok, nagyon sokat fórumoztam, igaz ezen az "újon" még nincs üzenetem! Betéve tudom szinte az összes Topicot.

Most hadd idézzek tőled: ,,Megbeszélt ütés = játékon kívüli szövetség = egyenes út az anarchba. Ha hagyod, akkor neked. Ha jelented az üzit, akkor nekik."

Ezt egy a vesztesek félnek fizetni topicba írtad. Jelen esetben, lehet hogy az én hibám amiért nem írtam, ez is egy szöviháború után volt, és azt mondták fizessek és békényhagynak. Teljesen ugyanaz a szituáció amit te írtél az imént említett topicba. Ekkor jöttem én laikus józan paraszt gyerek, hogy akkor ez itt ugyanez igaz. Gondoltam nekem megér annyit az orim hogy küldök egy üzit, mert ha jól szűrtem ki szavaidból ha hagyom az előre megbeszélt ütést az én orimnak egyenes út az anarchba. Ezt akartam megosztani veled.
Még valami, nekem meg az olyan emberektől fordul a gyomrom akik folyamatosan hajtogatnak (hajtogatnak itt most az állandó kinyílvánítást jelenti) valamit (pl játék tisztaság hasonló) és mikor ez az állandó vélemény, felálított saját eszmény saját vagy bármilyen kapcsolatban lévő személy lehetőségeit, létét sértik, akkor elsiklanak felette, és ezzel önmaguknak mondanak ellent.
Igyekeztem érthető lenni.
Sponsored Links