Quote:
Originally Posted by aúú
Hát abban egyetértek veled, hogy más is csinálja, csináltam már én is.... 
De azt azért mindketten tudjuk, hogy klánraksin keresztül a pénzt át lehet adni és így a túlcsordulás is ki van küszöbölve...
A cucc felvásárlásnál én akkor inkább már a fát mondanám, mert a nélkül nem lehet normális orit építeni, viszont az sem akadájozza meg az újraépítést, lévén van olyan épület amihez csupán egyetlen féle nyersanyag kell (torony), így hát igazából mindhátom építő anyagot fel kell hozzá vásárolni... 
De ettől még mindig fenntartom a vélemyényem, hogy ez így nem logikus... ha vinnének az épülő épületekből is, de mondjuk kevesebbet, akkor azt meg lehetne magyarázni azzal, hogy nem találtak annyi katonailag védhető területet, ezért hoztak kevesebbet, de azt, hogy semmit nem is hoznak...
|
itt nem is a túlcsordításról van szó, hanem, hogy pl 500 milából tudsz csinálni 4 millárdot.
teljesen mind1 fa, kő v. agyag. ha akármelyik hiányzik nem tudsz építeni 1 db barakkot sem. és a beépülés után elég cudar dolgod lesz barakk nélkül

én azért mondtam az agyagot mert ált. abból ban kint a legkevesebb + az a legolcsóbb, szal azt lehet a legkevesebből felvenni.
logikus? az egész játék egy képzeletbeli világban jáccódik.. minek ide logika?

+ abban pl mi a logika, hogy ha vannak tekijeid, akkor többen férnek el egy házban? vagy hogy az embereknek van tükör varázslatuk, ami vissazevri a varázsaltokat (!), és még lehetne sorolni. szal ez egy játék képzelt dolgokkal, nem kell minden részébe logika.