Tényleg jó kis túra volt

Kellemesen el lehetett fáradni a végére
Az út eleje már ismerős volt a Mecsek 600-as túráról csak akkor pont ebből az irányból jöttünk le a Zengőről és nem pedig másztuk.
Úgy érzem eddig ebből az irányból a sárga jelzésen a legkönnyebb megmászni a csúcsot.
A csúcs közelében az esőháznál olyan meleg szél fújt hogy tiszta tavasz feelingem lett, ami alább hagyott mikor negyedórát vártam a többiekre kockára fagyva

Lefelé már nem volt olyan vidám menni a jeges meredek lejtőn, sikerült közelebbi ismeretségbe is kerülnöm a talajjal

A Réka kunyhóig újra lájtos séta jött majd pedig a szadista szervező meglepie a másszuk meg a Somos hegyet ahogy tudjuk címmel

Nagy mázli volt hogy visszanéztem a turista útról mert először észre sem vettem hol vágott fel élesen a hegyoldalban a szalagozás.
Ezek után pár kisebb emelkedö következet majd szinte végig csak lefelé haladtunk.
Püspökszentlászlón isteni volt a tea meg a káposztás tutyi, és egy régi futó ismerős is bekocogott míg ott regenerálódtunk
Pszentlászló után kicsit sivárabb lett a táj, Atiék az utolsó szakaszon szépen be is előztek minket...

De mivel a szintidő bőven megvolt Akárral inkább kicsit szerelmespáros andalgósra vettük a figurát

Összességében jó kis túra volt, de a Mecsek nyáron mégis csak szebb