12-31-2006, 23:57
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
"Én is itthon töltöttem a szilvesztert igaz másképp terveztem, de rajtam kívül álló okokból így alakult...
Este tíztől fél kettőig az állatokat őriztem, mert a környék leginkább egy olyan lőtérre emlékeztetett, ahol éppen lőgyakorlatot taranak, mondhatni néhány órára háborús övezetté vált.
Mint minden évben idén is megfogadtam, hogy jövőre már nem itthon szilveszterezek, háát, meglátjuk hogy alakul 
Mindenesetre itt is mindenkinek az az elmúltnál sikeresebb, a reméltnél jobb, az ideinél sokkal boldogabb új évet kívánok! "
Egy tavalyi, másik fórumra írt szösszenet, egy fórumos társam emlékeztetett rá és kérdezte, van e valami fejlődés.
Hát ilyen téren nem sok, a háborús övezet ugyanúgy meg van, csak most nem a fűrdőszobában, hanem a monitor elött gobbasztok.
Ellenben megismertem néhány embert, akiknek nagyon sokmindent köszönök, s Atit, akinek tán többet is meg kell köszönnöm a normálisnál.
Az idei első számú fogadalmam így már meg is van... végre remélem valóra váltom többek közt a fenti tervemet is.
Ködös éjjel köszönt Rád a szilveszter,
Most az egész világ egy új évet ünnepel.
Legyen Boldog minden napod, s minden perced,
Legyen az Öröm, s a Szerencse mindig a vendéged.
Én így kívánok minden Hódítósnak Nagyon Boldog Új Évet.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Last edited by Cassandra; 01-01-2007 at 00:00..
|