Quote:
Originally Posted by Lunnda
Steve én a supportnak nem írok,mert 2hét múlva sem kapok rá választ...
|
No nézzük csak...
december 24-én írtál legutóbb, este 8 után.
Választ kaptál 27-én, ami a legelső munkanap. Akárhogy is nézem, egy munkanapon belül ment a válasz.
Jó lenne, ha nem írnál marhaságokat ezek után, hogy "jajj, 2 hét múlva se kapok választ".
Tudom, hogy embereknek a 24 órás azonosításig is rengetegszer "több nap telik el", Nálad ezek szerint az egy munkanap is több, mint 2 hét.
Fura időszámítás szerint élsz hallod.
Ilyenkor érdemes ezt is leírnod, "bocs, de nálam minden 60x olyan gyorsan telik, és midnenre 2 másodpercen belül szeretnék választ kapni, különben nem is írok", nem pedig másokat félrevezetni...
Nem mindenki ilyen szerencsés, van, aki később kap vbálaszt, de legalább ha Te 1 munkanapon belül kaptál, akkor nem kellene sopánkodnod...
Aztán ahogy nézem, írtál megint most hétvégén, egyetlen apróságot felejtettél el közölni, hogy melyik országról is van szó, de akinek a két hét ilyen gyorsan eltelik, az nyilván azt is feltételezi, hogy gondolatolvasók ülnek a túloldalon...
Összegzésként: jó volna, ha egy kicsit elgondolkodnál, mielőtt marhaságokat írsz és valótlanságokat állítasz, mert az ilyeneket nem szeretem. Nagyon nem.