View Single Post
Old 12-27-2006, 13:38
erdeklodo erdeklodo is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

én sem.s tudod mi a vicc?a szövitársaimmal a 4.szint óta!!!!együtt haladok.nekik rendben van a minimális heki.néha bontottuk fel pár napra mikor kellett mf védelem.vagy le kellett szabizni.Illetve a itt a 2.szinten volt olyan,hogy volt egy kötözködö klán aki miatt a szövi 1tagja leszabizott másodmagunkal meg lebontottuk az összes épületet mert nem volt meg az 500kör az újrainduláshoz és a lista legalján vártuk a körök meglétét s újraindulva csatlakoztunk a leszabizotthoz ahonnan kezdtük a 2.szintet.De mindig együtt haladtunk igy mindegyikünk orijának csak jóval 2000alatti hekije volt.Nekem van az A-ban sok ezer hekis orim,az ottani feltételeket teljesítettem is.Erre meg itt a 2.on meg nem tudom mitévő legyek mert a rendszer volt szíves közölni,hogy ugyan már szedjek össze 2953!!! hekit,hogy lefordulhassak 5.re.Mindezt ugy,hogy még a 2000et se léptem túl itt soha.
Sőt anno mikor az első orim felment A-ba,innen 2ról még annak is bőven 2000heki alatt voltak a területei itt 2.on.

Szóval elárulhatná nekem valaki miért kér a rendszer tőlem ekkora minimális területet itt 2on?Mikor a szövimmel a 4.szint óta együtt haladva voltunk,s mindannyiunk maximális területei 1000valamennyi heki volt.
Reply With Quote