12-26-2006, 15:53
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Segítség!
Tippeket várok, a következő lenne a gondom.
Két hónappal ezelöttig nem volt sose vírus a gépemen, a nodot saját gépen egyetlen egyszer nem láttam addig rikoltozni.
Aztán két hónapja megtörtént a baleset... kaptam egy kipróbált linket megbízható embertől, katt rá visít a nod, nod lelő, oldal becsuk, nod sikít... aznap éjjel egész éjjel vírust írtottam, majd másnap is, két nappal késöbb újra, így tovább két hétig.
Akkor átjött egy ismerősöm és kiírtotta (elvileg).
Még a firefox is le lett szedve, késöbb MSN is újratelepítve, stb.
Azóta viszonylagos nyugalom van, hetente kétszer rászabadítom a gépre a nod32-t, átlag minden negyedik alkalommal talál valamit.
Ma is így indult, nod rászabadult a gépre, talált két kedves kis trójait, töröltem, újraindítottam, azóta az AD-Aware-el és a winnel felváltva három percente sikongat, hogy jaj vírus, jaj vírus, jaj vírus.
A gépen van tűzfal (win XP sajátja), nod 32 és AD-Aware SE personal, az utóbbi kettő hetente kétszer kézzel is el van indítva rajta.
A közelmúltban csak a megszokott oldalakat látogattam, amik a könyvtáramba fenn vanak és, amik a gép megvétele óta folyamatosan látogatva vannak.
Szal kérdés: Mi a búbánatot csináljak és plíííz ne a format C-t javasoljátok, mint megoldást?!
Köszi
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Last edited by Cassandra; 12-26-2006 at 15:55..
|