Quote:
Originally Posted by Artúr
Javaslatok:
- Tehát X %-al kevesebbet lehetne lopni belőle. Első javaslatom 50 % lenne.
- Ezen kívül a piacozást is könnyíteném bekombinálva a piacot mint épületet. Pl ha van X piacod Y alkalommal léphetsz a piacra.
- A piacra kitett árú azonnal megjelenne a kínálatban nem fél-három óra múlva.
- A piacról visszatérő árut kevésbé lopnák mint jelenleg (- 50% ?).

|
-kevesebb lopás sztem nem jó irány. (még ha az is lenne az 50% az iszonyat sok) Ezt lehet szabályozni a fajválasztással. Törpe-raktárkulcs, esetleg óriás-szieszta.
-A piac mint épület hasznosítását már írtam asszem korábban.
Szerintem célszerűbb lenne h az összterületből elfoglalt arányban adna %-os bónuszt. Hasonlóan mint az őrtornyok %-os bónuszt adnak a védekezésben.
Itt is lenne egy maximum érték.
PL. Bónuszként pedig lehetne h x%al növelné a piacról befolyó bevételt(az ott eladott javak ára). Ez a piaci árat nem módosítaná, csupán ha elad pl katonát 1000-ért akkor kapna pl +10%-ot rá, vagyis 1000+100 lenne a bevétele. Ez nagyobb kidolgozást igényelne, h pontosan mekkora legyen ez a bónusz, de nem kellene eltúlozni. Nyílván a 10%-hoz is egy pl 2000 ha-s orinak viszonylag sok piacot kellene felhúzni. (a szokásos 0 helyett mindenképp több lenne)
-Kaphatna +X piacra lépést. Ez 1v.2-t jelentene max, de ez független lenne a meglévő piacok(mint épület) számától.
-Az h azonnal megjelenjen egy kicsit erősnek tartom, talán szerencsésebb lenne h fix idő múlva kerül ki a piacra, pl a köv körváltás után.
-ismét a lopás. Sztem az h kevesebbet lopjanak tőle nem jó irány.
Az meg h mi jön vissza a piacról és mi nem az meg csak már bonyolítás.