Quote:
Originally Posted by NorB
hmm. általában egyetértek, én sem szeretek működő dolgokat variálni
ám:
az a helyzet, hogy pl. egy félelffel akarok nyomulni az 5. szinten, és van teszem azt 9 személyiségem, mire is jó az?
tudós, tolvaj ezek kellenek, és?? vándor értelmetlen, kivéve, ha visznek a szövik felfelé, tábornok, harcos teljesen értelmetlen, kereskedő, gazdálkodó úgyszintén, varázsló lehetek, meg tulélő is, bár ezt elvből nem választom soha, tehát összesen 2 értelmes, és 3 erőltetettet választok a 9 helyett...
hol van itt kihasználva bármi is?
mindenképpen kellenének még használható személyiségek, vagy egy 10., ami lehet táposabb
|
Szerintem félelfnek a tudós, tolvaj, túlélő után leginkább a harcost érdemes választania, a zsákmányhoz ugyanis szépen ad hozzá, sőt a gazdálkodó se rossz.
Ettől függetlenül engem nem zavarna, ha lenne egy igazán tápos személyiség csak 9-es fölött választhatóan. Egyéb esetleg a korábban felvetett építész lenne aminek értelme is van, és nem lehet túlzottan tápos variációkat kihozni belőle.
Régebben futott egy topic asszem Monro jegyezte, ahol a meglévő személyiségeket változtatta volna meg, hogy mindnek legyen gyakorlati haszna is, és szerintem igazából ez lenne a járható út.