Quote:
Originally Posted by Kisbér
Így szerintem korrekt lenne! Nem lenne olyan, hogy szarráloptak, visszaveszem piacról, szarrálopnak, visszaveszem piacról, majd megint szarrálopnak 
Mert sajna simán elképzelhető, ha 3 tolissal összeakadsz 
|
Ezekszerint csak jól érzem én, hogy kicsit sok tekit tudnak elvinni a tolik. Két izom óriás rengésekkel nem tud akkora kárt okozni mint két jó tolvaj félelf. Annó volt egy szép kis törpém a 4/L-ben megírtam az összes engem lopó tolisnak h vigye a nyerset van bőven, de a tekit valahogy nagyobb öröm volt lopni, így nem volt a végén se nyers, se pénz, se teki, s miután jól levoltam amortizálva le is vertek, mire eljutottam a szintlépéshez 15% kocsmája volt a törpémnek, még is voltak oylan jó tolisok akik lazán leszedték az össz tekin 70-80% -át nettó két perc alatt

Nem volt túl élvezetes a játék így, és ugye törpét nem azért csinál az ember hogy az ország 30%-a kocsma legyen.
Jahj és nem is kell haragban lenni azzal a 3 tolissal, elég ha ész nélkül játszanak és nem gondolják végig h egy termeló nem jelelnt veszélyt rájuk, de kiválló nyersanyag forrás.
Reálisnak tudnám tartani mondjuk azt hogy ha két tolis rááll valakinek a tekijére akkor ha mind ketten végig húzzák a készültségüket ne menejen el csak max a tekik 50%-a. (nah jó énb ezt is sokallom, dehát a játék nem csak az enyém)