View Single Post
Old 12-22-2006, 21:28
dreaman68 dreaman68 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Croissant View Post
Mondjuk lehetne olyan személyiség is, ha már ötletbörze folyik, amelyik a bontott épületeik anyagaiból valamennyi hányadot (50 %-ot?) megkaphatna / visszanyerhetne...
A neve lehetne: "építész", vagy ilyesmi...
Inkább GAMEZ-osok nevet viselhetné

Quote:
Originally Posted by Tavacska View Post
igen erősek, ezért gondolkodásra serkentené a többi játékost, mert attól még mindegyiknek meg maradna a gyenge pontja, ami a saját fajából ered...
Milyen serkentő lenne... egy full kezdő azt hiszi beverhetetlen egy elf sziesztával vagy könyvtárkulcsal. és egyszer csak jön a gyilok... hát sztem ott menne el a kedve. Meg ezt hogy is gondoltad át? sztem egysíkúvá válna a játék emiatt, mert kb 90% ezt választaná. vagyis inkább lenne mondjuk ork génusz, óriás génusz meg félelf génusz
meg mi is lenne az a gyenge pont? -ha nem hullával vagy- vegyünk egy óriást már most se egyszerű öszeverni. beszed maga mellé egy szupermarkotmányt és spórol a helyeken nő a barakkszám vagyis a kiegyenlítetlen lehetőségek miatt gyalulna. meg minden álmom egy elf toli árnyakkal vagy tükörrel. egy regenerálódással szétkapna mindenkit. az orkról nem is szólva ki állítja meg

sztem az se jó h ha bizonyos fordulási szám után kapod meg. alapból Tuvalunak van annyi tapasztalata h tud haladni rendesen akkor meg minek tennék könnyebbé a helyzetét. most h be kell mennie elsőnek még nehézség is lehet -vagy csak kis testmozgás- de egy génusszal...

na szal ennyit akartam. ja meg én is egyet értek Harcosokkal.