Quote:
Originally Posted by richardka
Azért érdekes ez, ha mondjuk lelop vagy betámad és én megboszulnám mindjárt anarchba kerülök. Mert ugye a bosszu nem 1-2 gyilokrol szol hanem 10-12 gyilokrol meg ugye egyebekről
|
Azt hiszem erről nem volt szó.
Nem tudom miként kerül elbírálásra a dolog, csupán feltételezem, hogy ez főként az 5. csopi alsó régióira vonatkozik.
Ha valaki lelop vagy bármi módon "kikezd" veled és te bosszúból beütöd 10x azért nem hinném, hogy áthelyezés jár. Bár célszerű felmérni a helyzetet. Ha ez az 5. csopiban történik, akkor gondolni kell arra, hogy esetleg a játékos még kezdő és csak próbálkozik. Ilyenkor meg kell mutatni neki ki az úr a háznál, de nem kell elvenni a kedvét. Egy kis száraz + vihar + 2-3 ütés és sztem elég is. A felsőbb szinteken azért már más a helyzet. Ott mindenki tudja mit miért tesz (kellene).

Az áthelyezést inkább érzem indokoltnak, ha egy ország vagy szövetség lebetonozza magát az 5. csopi alján és puszta élvezetből illetve csak azért mert megteheti, öli a "friss" orikat, ez álltal lehetetlenné téve a fejlődésüket és a játékukat; nah azért már szerintem simán jár az anarch.
Persze nem győzöm hangsúlyozni, hogy ez csak feltételezés. Nem látok bele Ati fejébe, de én büntetném.