12-21-2006, 18:31
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Amikor Deneira beinvitál benyitok. Elsőre meglepetésként ér, hogy nem kellt még ki az ágyából, de csak egy mosollyal konstatálom. A kis asztal felé veszem a tálcával az irányt és amikor odaérek lehelyezem rá a tálcát, közben figyelek Deneira válaszaira és kérdésére is. Ahogy végignézek az ágyban fekvő nőn a gondolatok csak úgy cikáznak bennem, de ezeket palástolva visszafordulok a tálcához, leveszek egy gyümölcsöt róla (ha van rajta, mondjuk egy almát) leszelek egy darabot majd visszafordulok és elindulok Deneira felé.
- Az éjszaka valóban mulatósra sikerült és a pihenés fogalma nem volt kézzelfogható, de én már hozzászoktam. A határokon az éber pihenés volt a legelfogadhatóbb pihenési mód.
Miközben beszélek hozzá egyre közelebb haladok az ágya felé. Mondatom befejezése után az ágya fölé hajolok és a szája felé nyújtom a levágott gyümölcsdarabot és megvárom, amíg elveszi. (akár szájjal )
- Megértem, hogy pihenni szeretnél. Az étel az asztalon vár ha felébredtél és megéheznél.
Ezután egy kis csendet hagyok és mélyen a szemébe nézek, majd egy kis ferde mosolyt csalok az arcomra.
- Pihenj csak, de később szavadon foglak - a mosolyom kiszélesedik, majd visszahátrálok és kifelé veszem az utam. Mielőtt kimennék:
- Szép álmokat - kívánok felé, majd kinyitom az ajtót, kimegyek és magam mögött becsukom.
Az ajtó elött lehajtott fejjel állok egy pár másodpercig, a mosoly még az arcomon, majd egy kis fejrázzás után kihúzom magam és visszamegyek a szobánkba. Felszerelkezem a fegyvereimmel és ha Stancil alszik még, akkor felrázom a fiút. Ha kell egy kis kancsó vizet is öntök az arcára.
- Ébredj fiú! Ideje egy újabb gyakorlásnak, hisz az a tudás anyja.
Stancil láthatóan nem örvendezik vala a hírnek, hogy már megint gyakorolni kell. Lefelé menet morog valamit a reggeliről, meg arról, hogy igazán hagyhattad volna még aludni.
Leviszem a fiút, hogy gyakoroljon a tőrömmel, figyelem mozdulatait, megnézem mi maradt meg benne, amire tanítottam. Eközben én is gyakorlok, de most az íjjammal lövök célba és a céllövésem tartom karban.
A srác láthatóan gyorsan tanul, szinte mindent megjegyzett, amit tegnap mutattál neki, de azért bőven ráfér a gyakorlás.
Last edited by Chris; 12-21-2006 at 20:43..
|