*Amikor megérkezünk a fogadóba örömel konstatálom, hogy külön szobám lesz, ennek megörülvén rögtön el is foglalom a helyemet. Napközben sok mindent nem csinálok, főleg a szobámban vagyok és délután, kora este megyek csak az ivórészbe, ahol egy távoli asztalkánál helyet foglalva nézegetem az embereket, hogy mi fajták, próbálok észrevétlen maradni, mert társasághoz pillanatnyilag nincs sok kedvem. Van, aki felfigyel rád, de tekinteted látva inkább nem próbálkozik. Te is látod, hogy Farkas egy fiatal férfival beszélget, a férfi háttal ül neked, így csak annyit látsz belőle, hogy viszonylag széles a válla, és hosszú sötét haja van. A beszélgetésbő nem sokat hallasz. Vacsoraidőben rendelek egyik szolgálótól ennivalót, valami kis adag sültet. Ott helyben meg is vacsorázok, majd amikor látom, hogy egyre többen szállingóznak be az utcáról és a tömeg is növekszik, úgy döntök, hogy eljött az ideje, hogy visszavonuljak szobám rejtekébe aludni. Még az előtt mész fel a szobádba, mielőtt Gren lejönne a földszintre. Az éjszaka folyamán felébredek a nagy ricsajra, ami felhalatszódik a szobámba. Fel is ülök az ágyba, morcosan dörzsölgetem a szememet, kis időbe telik mire összerakom a képet, hogy mi is történik. Bosszúsan fekszek vissza az ágyba a párnát a fejemre húzom, hátha tompítja a nagy dínom-dánom nem kívánatos hanghatásait. Magamban örök némaságra kárhoztatom mindet, aki csak aktív résztvevője a zajongásnak, már előttem vannak a képek, hogy mi mindent tennék velük. Egyszerűen csak képtelen vagyok kikelni az ágyból, hogy tegyek is valamit a nyugodtabb éjszaka érdekében. Így lassan újból álomba szenderülk, ám már szinte csak forgolódok az ágyban, aminek következtében igencsak morcosan és nyúzottan ébredek. A sok forgolódástól még a hajam is tincsekbe tupírozódott ( a Cure énekese is megirigyelné tőlem kb ).
Reggel amikor hallom, hogy kopognak az ajtón, igencsak meglepődök -ki a fene lehet az?- gondolom magamban.*
-Ki az?
*kérdem az ágyban fekve fennhangon, majd amikor meghallom, hogy Alysium az, gyorsan próbálok valami humanoid formát varázsolni magamnak, nehogy a társam megijedjen a látványtól, amikor sikerült az utolsó rakoncátlan tincset is jó útra térítenem ismét szólok*
-ohh te vagy az.. gyere be nyugodtan
*mondom, majd szemmel láthatóan meglepődök mikor látom, hogy reggeli is érkezik*
- igazán kedves tőled, hogy gondoltál rám
*mosolygok rá, majd az asztalka felé intek, jelezvén, hogy talán ott lenne a legjobb helye*
-amm.. szóval, hogy nem ingyen?
*vonom fel a jobb szemöldökömet kérdőn, amíg meg nem kapom a választ, ami szintén meglepetésként ér, hiszen nagyon nem szoktam masszírozni, meg ömm.. ez amúgy sem egy masszírozás kompatibilis reggel*
-nagyon szívesen megmasszírozlak majd valamikor a nap folyamán, vagy ha tényleg sikerült pihennem.. de most pillanatnyilag úgy érzem magam, mint egy rosszabb fajta mosogatórongy.. ez az éjszakai tivornyázás, ami odalent zajlott, erősen megpecsételte alvásom sorsát és most minden vagyok, csak kipihent nem.. szóval tényleg nagyon szívesen felfrissítelek majd egy masszírozással, de nem most..
*szabadkozok, majd kicsit jobban összekuporodok a takaró alatt, látszik rajtam, hogy valóban nyűgös és fáradt vagyok*
- egyébként neked sikerült pihenned?
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
Last edited by Chris; 12-21-2006 at 15:26..
|