Quote:
Originally Posted by Phoenix
Ati: azt hogy lehet bebizonyítani, hogy egy MF hulla jksz-t művel? mármint mindig kitámadt orikat üt be több sereggel, mert aki szolgáltatja neki az eseménylistát meg a gömböt nem kerül elő
|
Ha az illetö lementi az eseménylistáját persze még idöben, és jelenti... szerintem a supporton lehet ha minden igaz. Velem már elöfordult, és segítettek. Igaz ott kimondottan arról volt szó, hogy a szövi egyik tagja egy zombival ütötte az én szövim hadijait amikor azok rájuk mentek, illetve kiküldte a zombit ütni, a tolisra és amint az kikérte a helpet magának, a szövi rátámadt azokra akiktöl elhívta a védelmet.
Viszont azt - egyelöre - én sem tudom hogy lehetne bizonyítani, hogy teszem azt ott egy kereskedö zombi, MF természetesen, tele van milliókkal és én megyek fosztani, és jéé, mikor megütném hopp eltünik belöle a lé. És ez nem egyedi eset persze, hanem rendszeresen elöfordult az adott országgal. Sejteni lehet hogy valaki nyomogatta rá a krónikát, de ki?
Az én reakcióm erre az volt hogy ráment 9 sereg mészárolni... hátha elökerül az élöholt ura hogy segítsen rajta, de nem jött be