View Single Post
Old 12-19-2006, 15:05
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Devil én is előre bocs ha esetleg goromba lennék, de a jelek szerint nem azt olvtad amit írtam, vagy legalábbis nem abban az értelmezésben ahogy kellett volna:

Sztem egytalán nem vagyok önző, de arra tán emlékszel, h nem tudom megjegyez sok orik tulaj ezért említem ugyanazokat ált. Meg nem nagyon láttam, h egy-két emberkén kívül sokan írtak volna akik nagyonis érintve vannak.
Próbálok a "pontjaidra válasz szép sörben:

1. Te pl tudtad akkor amikor a D ltrejött, hogy majd lehet klánolni esetleg? Meg, hogy akkor visszadobnának legszívesebben egy szintet, miután már azt teljesítetted? Mert ha igen akkor miért nem a tiéd ég a világ elvégre a jövőbelátást ijen pontossággal nagyon ki lehetne aknázni. OHP különben is Isha ori tudtommal és a sok "bátor" üresori ütő miatt lett 0 hekis.
2. 2, 4, 6, Nekem nincs akkora fizum, hogy csak úgy vipelgessek. Tudod család meg egyebek átlagalatti fizzel. Szted miért húztam fel amivel csak tudtam D-be? Mellesleg te mi a frásznak tartasz akkor pl 17k hekis orit M-ben?
Jah, meg most Te döntesz arról, ki hova lép, vagy Attis-ék mondják ki a végét? (meg nyomják le a gomb?) Meg amúgy a fordulós határ 100k ugyi per pill. Akkor legyen annyi a fellépési határ. Na?
3. Ez a pontod sztem rendesen keresztbemond neked. Akkor most mi is a bajod a gigaorikkal meg a mikrókkal? Magad is említetted "Anarch" akkor meg miért háborít fel, hogy aki annó időben lépett és fedezett az mot ott tart ahol?
5. Miből gondoltad ezt pl?
7. Szted miért van egy full topic az 1/A-s törpék miatt? Sokat érsz vele, ha minden ellen azokat fogja keresni.
8. Ahogy már említettünk mindketten: Anarch. Menj vissza 90 sereggel. Erről is én tehetek?
9. Érdekes, én ugyanezt akartam mondani már itt sok emberkére. a jelek szerint rád is illik. Pedig állítólag megtanultam írni meg olvasni is. Legalábbis nekünk kellett amikor továbbtanulni mentünk.
10. eszerint a gigatermelők vesznek belőle meg (úgy 80-85%-ban 5-15k-s tételeket) Még véletlenül sem a kicsik veszik fel.
11. Mint már céloztam rá nem tudom felsorolni az összes oritulajt aki 1700 hekin felül van és visszavetné a dolog.
12. Akinek H-ban van a termelője (Mint pl a Te 17-s od) az eddig is vipelt, akkor miért is? D-be sokan azért mentek fel, hogy ne kelljen vip, most direktbe "a szomszéd tehene is..."?
13. Ha H-ba történik az összevonás akor : A most H-ban levő orik, ha bejön a módosítás, minimum 90 napig NE léphessenek.
A: mert aki MOST D-ben van az már mecsinálta a H-t.
B: Aki D-ben van annak bőven megvolt a topköre H-ban és lépett is.
Miért azokkal legyen kiszúrva akik már megcsinálták?

De a minimum az lenne, ha csopiösszevonás, hogy az összes számláló lenullázva. a H- toppos orijé is. Aztán úgy még tán. De ahogy Te mondod az eléggé (most én mondok ilyentet) önmagadért könörgős.

Bocsi de kissé idegileg már kivagyok (nem miattatok, de azért nem tudom kizárni amikor csak kellene, mert nem vagyok még annyira tudathasadásos, hogy most friss legyk.

Ugyhogy bocsi ha kissé durván fogalmaztam néhol, de sztem Te sem látod át 100-ra mi a helyzet.

Amúgy Boldognnepeket meg ijjesmit!