Thread: 1A események
View Single Post
Old 12-18-2006, 14:22
Kisbér Kisbér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Exclamation

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Nos, talan azert van igy, mert alig van jatekos.

Kisber, te meg remelem tudod, hogy ha Arwent lerengetitek meg legyujtjatok, ahogy mondod, seperc alatt leverunk titeket :P

Tenyleg kicsit nagykepu lettel.... Nem tudom miert.... es hogy mire....

En pl nem vagyok buszke az orszagomra. Egy nagy eletkeptelen termelo ork hazhalmaz, fuj. De az az elso 3 oritok mar tenyleg gusztustalan ott fenn :P
Nézd Remy. Arwen kilépett közületek, és ütött egyet. Rendben van. Ugye az MNT veletek áll, tehát akár bánthattuk is volna Arwent, lerengethettük volna a 4. helyre, hogy fedezni tudjunk.
De mi nem tettük, a 3 törpe csinált sok-sok házat, hogy Arwen főlé menjünk, ráadásul úgy, hogy még jópárezer katonát vissza is fokoztunk egy adott körben. És miután Arwen lett a 4. ez a 3 ember, meg még 1-2 másik emberke fedezett, méghozzá maxot, hiszen az új redszer szerint ugye csak maxot érdemes fedezni...
Tehát ezért húztak el annyira...

És azok után, hogy elkerülve a konfliktust mi hoztunk áldoztunk, még mi vagyunk az undorítóak?!

Én sem vagyok túlságosan büszkre arra, hogy jóformán vegetálunk, gyűjtögetünk, de azt senki ne kérdőjelezze meg, hogy nem csalás, és mnt + fedezés + jópofi + kapcsolatok árán jutottam fel oda, ahol most vagyok!!!!

Üdv,
Kisbér

Last edited by Kisbér; 12-18-2006 at 15:05..
Reply With Quote