Quote:
Originally Posted by Remedy
Nos, talan azert van igy, mert alig van jatekos.
Kisber, te meg remelem tudod, hogy ha Arwent lerengetitek meg legyujtjatok, ahogy mondod, seperc alatt leverunk titeket :P
Tenyleg kicsit nagykepu lettel.... Nem tudom miert.... es hogy mire....
En pl nem vagyok buszke az orszagomra. Egy nagy eletkeptelen termelo ork hazhalmaz, fuj. De az az elso 3 oritok mar tenyleg gusztustalan ott fenn :P
|
Nézd Remy. Arwen kilépett közületek, és ütött egyet. Rendben van. Ugye az MNT veletek áll, tehát akár bánthattuk is volna Arwent, lerengethettük volna a 4. helyre, hogy fedezni tudjunk.
De mi nem tettük, a 3 törpe csinált sok-sok házat, hogy Arwen főlé menjünk, ráadásul úgy, hogy még jópárezer katonát vissza is fokoztunk egy adott körben. És miután Arwen lett a 4. ez a 3 ember, meg még 1-2 másik emberke fedezett, méghozzá maxot, hiszen az új redszer szerint ugye csak maxot érdemes fedezni...
Tehát ezért húztak el annyira...
És azok után, hogy elkerülve a konfliktust mi hoztunk áldoztunk, még mi vagyunk az undorítóak?!
Én sem vagyok túlságosan büszkre arra, hogy jóformán vegetálunk, gyűjtögetünk, de azt senki ne kérdőjelezze meg, hogy nem csalás, és mnt + fedezés + jópofi + kapcsolatok árán jutottam fel oda, ahol most vagyok!!!!
Üdv,
Kisbér