View Single Post
Old 02-11-2006, 11:15
wand wand is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Gyula
Wand ide ment a válasz: Captain Sir Francis Drake (#96801)
ha úgy gondolod, hogy ide való akkor copyzd be nyugodtan.
mivel a gyanusítás is itt hangzott el, azért bemásolom:

Gyulaword (#79796) - 2006-02-11 12:07:27

Szeva Wand

Itt válaszolok inkább, úgy gondolom úgy se lenne hosszú életü az üzim a fórumon.

Biztos emlékszel mikor észak restartolt, akkor volt pár érdekes ütés olyan110-120k magasságában. Totalwart verte be Zoli 4 sereggel reggel valamikor, utánna az én egyik szövim is befért Totalhoz, majd kicsit később mikor egy másik szövim ment már be volt ijjazva Totál fullra. Este érdekes módon Zoli megint befért 4 sereggel

hozzá tartozik hogy Zolit többen sanyargatták tolikkal varikal a legkevésbé sem szabályosan, ebbol gondolom olyan izombol nem lehetett hadis, hegy egy rendes sereges orit csak úgy beüssön 4 sereggel. Hát ha ez nem volt megbeszélve, akkor elképzelni sem tudom, hogy lehetett

Hozzá tartozik, hogy ezt csak azért mondom, mert szerintem ilyen téren ti sem vagytok különbek a többi játékosnál. Én is csináltam már nem egy megbeszélt ütést, nem a csalás ténye zavar, mert mindenki csal. Azt se mondom hogy tegyél beismerő vallomást a fórumon, csak ne csinálj ugy mintha ti olyan ártatlanok lennétek mint egy 12éves szűz lány.

Gyula
Reply With Quote