View Single Post
Old 01-27-2006, 09:45
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Arrow

Quote:
Originally Posted by Kisbér
Megaztán legrosszabb esetben mi történt? Vesztettél 25-50 hekit?! Nem tétel...
Tehát nem értem a sírást...
megérdemeltem-e? hmm.... jó kérdés... annyi barakknyi sereget nehezen védesz ki, amekkora hekin vagy... de sebaj. én nem azt sérelmezem, hogy 23 hekit elvitt (annyi volt, amúgy) ehez ennek semmi köze. nem tudtok elszakadni a föld méretétől? ha 400 hekit visz akkor meg fú, ez de gonosz?? Arról van szó, hogy ezt eljáttsza, aztán amikor szólok neki, hogy ebből még lesz revans ott, ahol nem vagyok tehetetlen helyzetben jönnek a komolyabb játékosoktól az üzenetek hogy mitt képzelek magamról, hogy bosszút akarok állni...
ja, és a csoport akkor 119 fős volt úgy 60% meg még szabin is... azért voltam MF mert a régi szövim széthullott, okokat ne kérdezz, és a dipoba meg 2 bejegyzés volt, mindkettő mntzni akaró hulla oritól.... szövizz be itt. 25 kör az 12,5 óra... azaz ennyi időd van találni egy szinte kihalt csoportban szövit...
Szóval itt maga a tény, hogy lever úgy hogy esélyed sincs, ezt te szóváteszed, akor keménykedik, hogy azért tudja megcsinálni mert ő jó játékos te meg nem vagy az, aztán amikor kilátásba helyezed hogy lezongárázod rajta ezt a művet ott ahol meg is tudod tenni akkor meg jönnek nagy nevek befenyíteni téged hogy szeva, ő a barátom ne akarj belekötni. de velük is csak LESZ később szövibe, most NINCS.... ez a zavaró, és itt kezd el gondolkodtatni a sok MNT, meg hogy akkor ezzel mit tudsz kezdeni....

Last edited by Senki; 01-27-2006 at 09:49..