12-17-2006, 10:31
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
No szép jóreggelt mindenkinek.
Ahogy igértem(fenyegetőztem vele) most megírom rövidke beszámolómat.
Reggel a Hősök terére érkezve egy kockává fagyott Pumát találtam, majd percekkel késöbb kezdtek szálingózni szépen lassan a többiek is: tdomo, Liza és vulpi, végül megkésve bár, de törve nem Szecsa.
Mikor a létszám teljesnek bizonyult beálltunk a sorba, kibéreltük a korikat(aki nem hozott), magunkraöltöttük és irány a jég.
Mintegy figyelmeztetésként közöltem, hogy ha rálépek tuti egyböl elesek... Nem hittek nekem... Nem is így lett, hanem jégre lépés után haladtam max. másfél métert és akkor...
Kellemes három órát töltöttem a jégen, javarészt űlve( hatszor estem el végül). De megnyugtató, hogy nem csak egyedül én üldögéltem időközönként.
Nagyon jól éreztem magam még így öt év kihagyás és bénázások közepette is.
Utána még beszélgettünk egy nagyot és mint mostanában szinte bárminél, aminek köze van a Hódhoz, itt is szóba került Harcosok , az alaptéma természetesen a Hódító volt.
A nap egyenlege két pukli és három azonosíthatatlan színü, folyamatosan növekvő terjedelmü folt.De még így is megérte.
Köszi az ottlevőknek, hogy megjelentek, akik meg most kihagyták remélem legközelebb eljönnek.
|
Én Harcosok mesterember nélkül sehova      Remélem a sérülésekbe senki nem hal bele  Jobbulást a fájdalmakra   
|