hát nézzük:
1. ha át akarok utalni, semmi más dolgom nem lenne, mint kiválasztom azt a cucot amiből e legkevesebb van kint és nincs is kint belőle drágán. kipakolok baromi sok tételben 50k ért cuccot, az első adagok fél órán belül kiérnek, felveszem a teljes piacot, és már megy is az utalás..
ha valkinek feltűnik azután félórával, hogy én kipakoltam és kitesz ő is pár tételt ami pl 1 óra altt kiér akkor az 1 óra alatt bőven ér ki annyi cuccom, hogy utalhassak.
2. ha pontosan tudom előre miből mennyi van a piacon, akkor azt is látom ha valmaből ideiglenesen kevés van, olcsó megveszem és kirakom drágábban, semmi rizikó nincs benne, lévén előre látom, hogy fel tudom venni és nagy valsószínűsággel szépen kersek rajta
3. nem 1/A szinten, megtámadok egy orit akinek mondjuk nincs gabonája vagy kevés van neki. ugyan pénzem alig, viszont azt látom, hogy ennyiből is épp fel tudom venni a gabonát. szegény simán vissztámadhatna, de gabona híjján nem tudja elküldeni a seregét.. persze ha nem látnám mennyi az össz gabona, akkor nem költeném vaktában el az össszes pénzem..
4. már lentebb elhangzott, hogyha megtámadok egy orit, aki ha észrevesz tudna fogni, ha vesz íjjast, de nekem van annyi pénzem amiből az össz íjjast felveszem, szal nem tudja fogni

5. esetleg full íjjasos ori, de kitámadva át tudom ütni, pláne ha látom, hogy úgysem fog tudni visszajönni, mert előtte tudom, hogy megtudom venni az össz lovat+elitet.
nah szerintem ennyi kb elég